Stillingsopslag - direktør for Møbelfabrikken

Kan du få Møbelfabrikken – Bornholms iværksætterhus – til at spire og vokse?

Bestyrelsen for den erhvervsdrivende fond, Møbelfabrikken, søger en direktør pr. 1/1-2018, som vil være fondens primære kontaktperson.

Som direktør er du ansvarlig for driften af Møbelfabrikken, husets interne og eksterne aktiviteter og relationer. Direktøren skal sikre et spirende og aktivt iværksætterhus, som er attraktivt for nystartede og innovative virksomheder. Samtidig skal du sikre en sund økonomi, en høj udlejningsprocent og et højt aktivitetsniveau i huset.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Daglig drift af Møbelfabrikken – Bornholms iværksætterhus
  • Udlejning af erhvervslokaler samt indgåelse og vedligeholdelse af lejekontrakter
  • I samarbejde med Business Center Bornholm sikre markedsføring og synlighed af Møbelfabrikken
  • Ansættelses- og ledelsesansvar for medarbejdere
  • Optimering af arbejdsgange og sikre en sund forretning/økonomi
  • Økonomi, budgetter, opfølgning og indberetninger
  • Bestyrelsesbetjening – og i tæt samarbejde med bestyrelsen sikre, at vision og strategi for Møbelfabrikken til stadighed er relevant og realistisk
  • Drift af Nexø Hostel – sæsonbetonede aktiviteter
  • Igangsætte og styre ansøgninger af nødvendige fondsmidler

Din profil:
Vi søger en ansvarsbevidst og initiativrig person med gå-på-mod og inspiration til, hvordan Møbelfabrikken kan blive et endnu bedre iværksætterhus og en sund forretning. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med økonomi- og budgetstyring – og eventuelt drift af et lignende iværksætterhus. Du skal samtidig være det positive ansigt udadtil og være forløber med at etablere kontakter og netværk både i og udenfor Møbelfabrikken.

Vi tilbyder:
En deltidsstilling på 25 timer/ugen. Som direktør får du en spændende og varierende hverdag med mange bolde i luften. Du får gode relationer i huset, med husets gæster og ikke mindst dine kolleger. Bestyrelsen vejleder og rådgiver dig i forhold til den daglige drift, men du arbejder selvstændigt i dagligdagen. Du får muligheden for at være med til at præge og udvikle Møbelfabrikken. Løn efter kvalifikationer.

Om Møbelfabrikken:
Fondens formål er at understøtte erhvervsfremme lokalt og regionalt ved at sikre attraktive erhvervslejemål til nystartede og spirende virksomheder, alt sammen med udgangspunkt i Møbelfabrikken. Fondens formål er desuden at eje og drive en del af bygningsmassen/jorden på Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø, for derigennem at foretage udleje af lokaler. Fondens værdier er 5000 m2 bygninger og 5 ha. jord. Bygningerne er af meget forskellig kvalitet og giver mulighed for mange forskellige aktiviteter. Herunder også ophold af kortere og længere varighed på Nexø Hostel med 23 værelser.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Majbritt Tønnesen på telefon 31 33 15 83 eller næstformand Pernille Bülow på telefon 40 44 65 25.
Besøg også vores hjemmeside www.møbelfabrikken.dk

Ansøgningen:
Ansøgning sendes til bestyrelsesformand Majbritt Tønnesen, mail@kapital4you.dk

Ansøgningsfrist den 23. oktober kl. 12.
Samtaler afholdes torsdag d. 2. og fredag d. 3. november.