Lucys Farmhouse Bakery

Lucy’s Bakery er et lille bageri med stor fokus på håndværk, sæsonens råvarer og smag. Inspirationen opstår især i mødet med den bornholmske natur og egen køkkenhave. Samarbejdet med andre lokale bornholmske fødevareproducenter er helt centralt og der anvendes fx udelukkende økologisk mel fra Bornholms Valsemølle og smør fra Sct. Clemens Andelsmejeri i Klemensker.

LUCYs Bakery bager en række forskellige wienerbrød samt surdejsboller og brød. En uges menu kunne således lyde på croissanter, tebirkes med mørk mandelremonce, spandauer med vaniljecreme og hjemmelavet brombærsyltetøj, frøsnapper, Pain au Chocolate og Mandelcroissanter med frangipane og blommekompot.

LUCYs Bakery bager også til arrangementer og har fx leveret bagværk og brød til barnedåb, fødselsdage, workshops, bryllupper mm.

Bag Lucy’s Bakery står Louise Kure Hespe, opvokset i Svaneke og som efter flere år i bl.a Århus, København, Hong Kong og San Francisco med en fortid indenfor hhv Udenrigsministeriet, danske designmøbler, salg og online marketing mm er vendt tilbage til Bornholm med familien.

Louise begyndte at bage med surdej, da hun boede i San Francisco og det var særligt efter at være vendt tilbage til Bornholm i 2019 at kærligheden til den håndlavede wienerdej blussede op. Det startede som et hobbyprojekt i eget køkken hvor hun 10 gange om året bagte på forudbestilling – håndlavede croissanter, spandauer, tebirkes, pain au chocolat mm.

Da Louise tilsidst stod og lavede 260 stks bagværk i sin lille gamle husholdningsovn, var det tid til at overveje andre muligheder og her blev det ved et lykketræf Møbelfabrikkens produktionslokaler som LUCYs Bakery kunne åbne op i marts 2023.

LUCYs Bakery er åbent året rundt, hver lørdag formiddag. Man kan altid se ugens menu på instagram og facebook hvor det også er muligt at forudbestille bagværk.

Kontakt:

Louise Kure Hespe

tlf: +45.51928012

info@lucysbakery.dk

instagram: @lucys_bakery_bornholm

facebook: LUCYs Bakery