Sy- og kreative værksteder

Sy-værkstedet – reparationsfællesskab på Møbelfabrikken

Værkstedet er et reparationsfælleskab baseret på frivillige kræfter

Her tilbydes løbende forskellige aktiviteter og muligheder for dem, der gerne vil bidrage til en grønnere verden ved at reparere, forskønne, re-cycle, up-cycle, re-designe eller bare genbruge gamle ting og sager, i stedet for at smide ud.

Kære brugere af værkstedet; Vi prøver nye åbningstider fra Oktober som bliver hver uge; Mandage: kl. 13.00-19.00 • Onsdage: kl. 13.00-18.00

Hvis I vil høre mere om hvad vi pt. kan vejlede dig i af reparationer og upcycling kontakt mig på

vaerkstedet@moebelfabrikk01.dk eller send sms til 51274580 (Jannie)

Glæder os til at se jer 🙂
Støt os! – Blive ”Superbrugere”
En ”superbruger” er en frivillig, der har kendskab og erfaring med en specifik maskine, eller et specifikt område eller håndværk etc., og som har lyst til at give os lidt af sin tid til vejledning og instruktion til fælles glæde.

Sy- og kreativ værksted

24/7 adgang til arbejdsborde, maskiner og forbrug (el/vand/varme), bortset fra tidspunkter der afholdes kursus.

Stor veludstyret systue, der kan håndterer alt fra læder til det fineste stof, kan lejes til dine projekter. Udover industrisymaskiner, overlocker, mindre symaskiner, finder du også klippe borde, damp og masser af plads.

Står du og vil starte op som Øens fremmeste skrædder, eller som masse producent af bæredygtige stofposer, skjorter med bornholmske udtryk eller attraktioner, ja så har du din nye base til opstart af egen virksomhed her.

Keramikværksted

Keramikværkstedet ideel hvis du mangler et sted at skabe din keramik eller vil i gang med egen produktion. Værkstedet er veludstyret, med stor oven og med gode parkerings- og af- og pålæsnings muligheder.

Med en fast plads i keramikværkstedet, får du adgang til et areal med god opbevaringsplads, adgang til fælles arbejdsborde, brænding, modelstøberi, udstyr m.m.

Står du og mangler et sted at lave din keramik eller vil du gerne i gang med egenproduktion til din egen virksomhed, så er keramikværkstedet en ideelle mulighed.

Keramikværkstedet kan anvendes af lokale såvel som folk udenfor Bornholm. På Møbelfabrikken tilbyder vi overnatningsmuligheder. Et tilbud til dig som gerne vil være tæt på værkstedet i en kortere eller længere periode.

Hvis du er interesseret i at leje en arbejdsplads i det keramiske værksted, kontakt Bornholms Keramikfabrik direkte: email: sales@bornholmskeramikfabrik.dk

 

Produktionskøkken

Produktionskøkken 1.

Størrelse: 144 m2. med 4 til 5 meter til loftet. Køkkenet er godkendt til produktion af fødevarer. Produktionsområdet er delt i et produktionsområde, et lager, et kontor samt event område.

Lokalet er med stor vareport og holder temperatur via 2 luft til luft pumper.

Produktionskøkken 2.

Størrelse: 30 m2 med depotrum. Effektiv indrettet til produktion af måltider. Køkkenet indeholder alle grund   faciliteter og er godkendt til produktion af fødevarer. Køkkenet kan tænkes ind i et samarbejde med Møbelfabrikken, med levering af forplejning til vores mange arrangementer.