Bjarnes Laserterapi

Fremskynd den naturlige heling med laserterapi. Laserterapi kan behandle/lindre tilstande såsom gigtsmerter, tennisalbue, menstruationssmerter, muskelsmerter og sportsskader. Behandlingen er smertefri, og der er ingen bivirkninger.

Ingen ventetid!

Tilbud: Første behandling med GigaLaser er GRATIS for nye kunder! Book tid her.

Tlf. 3022 4590

Bornholms Mobile Høreklinik

Jeg er 43 år og bosat i Nexø.
Vi flyttede til Bornholm i 2019, da jeg fik job hos kommunikationscenteret.
Jeg er udlært fra privatklinik i Nordsjælland og har siden min stilling hos kommunikationscentret været klinik ansvarlig for to klinikker.

Jeg valgte at åbne Bornholms Mobile høreklinik, da jeg følte at der i den grad der manglede en lokal privat leverandør af høreapparater som er her fast.

Jeg tilbyder :

– Høreapparater der er gratis, eller med egenbetaling hvis man ønsker den nyeste teknologi

– Formstøbte høreværn fra Elacin til eksempelvis jagt, musiker og lignede

– Hos mig får du altid 4 års fri service og garanti på høreapparater og 2 år på på oplader og andet tilbehør

– Jeg foretager justeringer og reparationer i eget hjem, eller i mit lokale på Iværksætterhuset Bornholm ( Møbelfabrikken Nexø)

– Jeg holder mig altid opdateret med det nyeste udstyr, og den seneste viden på høreområdet

Hvis du ønsker at vide mere så kontakt mig pr telefon  7060 3002

Via mail:  Sabine@bornmh.dk 

eller book en tid via min hjemmeside www.Bornmh.dk

FysioPlus

Fysioterapeutisk specialklinik i Nexø

Jens Ole Pihl, fysioterapeut, etablerer en specialklinik i Nexø inden for idræts-og belastningsskader baseret på fysioterapi kombineret med højteknologi. Jens Ole Pihl har de sidste 20 år opbygget og drevet en sådan klinik i Sønderborg, Fysioplus.dk .

Behandlingsteknologier
Behandlingsteknologierne er fokuserende – og radierende shockwave , level 4 laser, akupunktur m. el-stimulation, is/kompressionsmaskine. Ultralydsscanning anvendes i diagnostisk øjemed.

”Kombinationen af fysioterapi og højteknologi gør, at man kan behandle nogle få gange over 3-6 dage og så gentage behandlingen efter 14 -18 dage med stor effekt.  I den mellemliggende periode evt. suppleret med GIGA-laser samarbejdspartner på Møbelfabrikken Bjarnes-laserterapi.dk”

Specialklinikken har større effektivitet og rækkevidde i patientkategorier end vanlig fysioterapi.
F. eks.hælspore, achillesene, springer/løberknæ, hofte , iskias , kronisk lændesmerter , skulder kalcifikationer,  nervesmerter, seneknuder i hænder og fødder o.m.a.

Fysioplus.dk er symptomguide for hvad der kan afhjælpes.

Ekstra specialer i urologi:
Over-Aktiv-Blære, forstørret prostata . rejsningsproblemer, forhudsforsnævring, krummerik.

Kiropraktor Bornholm

Vi repræsenterer en kiropraktorklinik i Nexø og står klar til at assistere dig med enhver form for muskuloskeletal problemstilling, du måtte have.
Vi tilbyder skånsom, ikke-invasiv kiropraktisk behandling, som bliver skræddersyet efter dine specifikke behov. Vores målsætning er at hjælpe dig med at opnå optimal sundhed og trivsel, så du kan føle dig bedst muligt hver dag.

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en tid eller for at få mere information om vores behandlinger. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tlf: 7032 3730

Psykolog, Diana Cornelia Kjøller

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns universitet i 2008 og autoriseret af psykolognævnet og medlem af Dansk Psykolog forening

I samtaler tager vi udgangspunkt i  din nuværende situation, det du kæmper med og som fylder aktuelt, og dernæst hvor du gerne vil hen og hvad der er vigtigt for dig. 

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker, der for en periode er ramt af stress eller belastninger. 

Jeg arbejder primært med inspiration fra den kognitive vinge, særligt compassion focused therapy og acceptance and commitment therapy og mindfulness. Derudover har jeg en særlig interesse for naturterapi, og nogle samtaler kan derfor foregå ude i de bornholmske skove eller på klipperne ved havet. Jeg er endvidere optaget af nervesystemets reaktioner i forbindelse med  stress, kriser og andre belastningstilstande. Overordnet vil jeg dog tilpasse metoderne i vores samtaler ud fra dig og din konkrete problemstilling. 

Jeg har samarbejde med pensionsordninger og tilbyder forløb i den forbindelse ved sygdom og tab af erhvervsevne via AS3. 

Derudover arbejder jeg også i kommunen med børn i mistrivsel. 

Arbejdsrelaterede problemstillinger : 

Behandling af arbejdsrelaterede belastningstilstande som stress, udbrændthed, afskedigelse og omstrukturering, Work/Life balance

Rådgivning i forbindelse med sygefravær, tilbagevenden til arbejde efter sygdom eller fravær 

Andre problemstillinger: 

Behandling af bl.a. stress, angst og depression 

Personlig udvikling, livskriser, manglende trivsel og tristhed 

Udfordringer i relationer eller pårørendeproblematikker til psykiske og fysiske syge familiemedlemmer 

Psykologpraksis Sølyset

Behandlingen er funderet i to velkendte hovedretninger indenfor psykologien: Psykodynamisk orienteret psykoterapi samt kognitiv terapi. Fagligt er vi mest tilhænger af eksistentialistisk psykologi (f.eks. Carl Rogers, Irvin Yalom), som inddrager og kombinerer elementer fra begge de ovenfor nævnte retninger i den såkaldte klient-centrerede/ patientcentrerede terapi. Denne faglige orientering har en stor grad af ressource-fokus og en positiv vinkling, som efter vores erfaring fungerer godt for opbyggelse af, og varige positive forandringer i selv-strukturen både hos voksne samt hos børn og unge.

For det meste foregår konsultationen som én til én samtaler, men ofte kan det være relevant at inddrage én eller flere nære relationer som eksempelvis ægtefælle eller forældre/søskende, hvis der er børn i konsultationen. Dette er gerne i starten og/ eller ved afslutningen af forløbet. Det meste af vores arbejde er behandlende samtaler, men vi laver også en del diagnosticerings- og udredningsarbejde med henblik på videre henvisning i “Systemet” (eksempelvis til specialister eller børne- ungdomspsykiatri).