Selskabslokale til din fest

Selskabslokale til fest, bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation, jubilæum, reception og gravøl - Bestil din næste begivenhed hos os.

Kuvertpriser FRA Kr. 349,- ex. drikkevarer.
20% rabat på overnatning i forbindelse med festen.

Du har lokalet dagen før festen fra kl.: 16:00 og som regel til dagen efter festen til kl.: 16:00. Tidspunktet for aflevering af lokalet aftales med Møbelfabrikken. I prisen er mad, leje af selskabslokalet, alt i service, hvide duge og servietter, en scene, og slutrengøring. Vi har flotte unikke borddekorationer, som I også kan låne med. Sæt dit eget præg på lokalet, med dekoration og borddækning, eller aftal en fuldservice aftale med os. Læs mere om alle de mange muligheder du har for den perfekte fest, smukkeste bryllup, sjoveste fødselsdag, mindeværdige konfirmation, fortjente jubilæum, vigtigste receptionen, mindesammenkomst, gravøl, i nedenstående beskrivelse. Ps. Musikanlæg med evt. mikrofon til taler, kan lejes for ca. Kr. 600,- hos Expert Nexø.

Overnatning. 20% rabat på overnatning.

Nexø Hostel finder du i samme bygning. Her kan du og gæsterne overnatte. Vi tilbyder morgenmad under opholdet. Her findes også strygejern, hårtørrer, ja selv et selvbetjeningsvaskeri. Vi laver en RABAT kode du kan sende til dine gæster sammen med invitationen til bryllup, rund fødselsdag eller den skønneste fest. Rabatten er kun gældende ved online booking på Nexø Hostels egen hjemmeside: www.nexohostel.dk

Hvis din barnedåb, jubilæum, eller alle former for begivenheder er inklusive overnatning til dine gæster, kan vi lave en samlet separat pris og fakturering på kontoret. Læs mere om Nexø Hostel HER


Selskabslokale til din næste fest, bryllup, fødselsdag eller konfirmation.

En fest, eller sammenkomst I aldrig glemmer. Vores selskabslokale er langtfra kedelig. Gør det nemt, og glæd dig i stedet til festen, ved at aftale mad ønsker med vores kok. Glem bøvlet med hjemtransporten, gæsterne kan overnatte på Nexø Hostel, og spise en god gang morgenmad, inden hjemrejsen.


Mindesammenkomster.

Selskabslokalet er velegnet til de svære stunder i livet, som mindesammenkomster, begravelseskaffe, ja nogen kalder det gravøl. Også til mindehøjtideligheder i samarbejde med bedemanden. Møbelfabrikken, har et godt samarbejde med Begravelse Bornholm. Her kan vi hjælpe med kaffe, kringle, lagkage, og gode snitter, samt en lille én, hvis det ønskes.


Selskabslokalet med behagelig aircondition.

Stort skønt, luftigt og lyst lokale, med masser af plads til afholdelse af både store og små sammenkomster. Lokalet på 250m2, har en fantastisk akustik og historisk atmosfære. Lokalet kan deles op i 2 mindre lokaler. Dertil finder du i tilknytning en hyggelig gårdhave, til ophold, strækkeben pause og lej.

Nyd et særdeles komfortabelt indeklima, via frisklufts anlæg og varme / aircondition løsning. Her kan I spise, feste, danse, hele natten, uden det bliver alt for varmt.


Bar.

En festlig bar, som I selv bestyrer, er til rådighed. Ideal når spisningen er vel overstået. Så skal der laves cocktails, hentes flere drinks, en øl, eller et godt glas rødvin. Der er køleskab i forbindelse med baren, så I bestemmer selv udvalget.


Nyhed, nu også med en lille scene.

Hvis I ønsker det, har vi en scene, til f.eks. musikken, indslag under aftenen, underholdning udefra, sjov og ballade, kåring af årets festgladeste gæst, eller til den gode højtidelige tale til receptionen.


Særlig fest tilbud nyhedspris fra Kr. 349,- pr. person, ex. drikkevarer.

Prisen er inkl. maden der er aftalt med vores kok, lokaler, hvor I selv dække bordet og pynter op. Tilstede vil være kokken, og det kan aftales med kokken, en eller flere tjenere, ellers kan I selv medbringer 1 eller flere medhjælpere, alt efter hvor stor arrangementet er.


Spar penge.

Du kan selv medtage drikkevarerne til festen. Eller aftale at vores kok sammensætter vin menuen, og eventuelt også de øvrige drikkevarer.

Aftal tilpassede løsninger, alt efter begivenhed, med vores kok. Også fuld service fester

Vores kok kan udvide menuen betydelig, bare sig til. Vi kan også aftale, at vi håndterer hele arrangementet, så skal I kun tænke på at møde op sammen med jeres skønne gæster og holder et mindeværdigt bryllup, konfirmation, jubilæum eller enhver anden form for vigtig begivenhed.

Begivenheder kræver forskellige løsninger på forplejning til konkurrence dygtige priser.

Specielt barnedåb, fødselsdage, reception, mindehøjtidelighed, kræver måske ikke så stort omfang i menuen. Det kan være det er nok med kaffe og kage, eller 2 rettes menu, frokost med sandwich, eller lækre smørrebrød. Tá en snak med kokken, så finder vi en god løsning.


Mød vores erfarne kok.

Sung Drews tilgang til madlavning er fokuseret på at skabe farverige og velsmagende retter, der er friske og indbydende. Han ønsker at sikre, at vores mad er lækker, uanset om det er til store eller små selskaber, uden at gå på kompromis med kvalitet eller smag. Sung Drews tilbyder muligheden for at vælge fra et udvalg, der passer til både budget og interesse. 

Udover mad til selskabet, kan der også aftales andre ting såsom kaffetilbehør, drinks til arrangementet eller ekstra personale til at assistere. Vi står til rådighed for spørgsmål, ring gerne til Sung Drews på tlf: 26441077


Anmeldelser fra gæster.

Martin. Fest i selskabslokalet Hal 2.

” Masser af plads. Hal 2 har en port, så vi kørte en pølsevogn ind i selskabslokalet. Der var en bar og alt i service til den flotteste borddækning. Sikke en fest vi havde. Det er nemt at holde den største fest på Møbelfabrikken. Der er tale om en moderne udgave af begrebet selskabslokale.” ”Jeg kan varmt anbefale Hal2 på Møbelfabrikken”.


Thomas. 50 års fødselsdag. Festen var en oplevelse ud over det sædvanlige.

” Fest og en glad aften i Møbelfabrikkens selskabslokale Hal 2. Det var nemt at holde festen. Alt service til borddækning og servering af mad og drikke i Hal 2 er lige ved hånden. Super nemt med den service medarbejder som Møbelfabrikken har før og under festen. Hun ved alt og leder de medhjælpere vi have med til festen. Opvask, forberedelser og løbende afrydning fungerede rigtig godt” ”Vi kommer igen”


Tanja. Bryllup i Hal 2.  Skøn sommerfest.

”Vi har I lang tid søgt efter det perfekte selskabslokale til vores bryllup. Vi faldt for Hal2 på Møbelfabrikken. Vi havde levende musik til vores fest. Og musikerne roste selskabslokalets gode akustik. Der var kroge til ophængning af dekoration, og en god væg til selfies. Vi brugte også den hyggelige gårdhave. Vi festede til den lyse morgen.”


Handels betingelser.

Festlig aftale.

Aftalen indgås med kok Sung Drews, Firma CVR-nr. 35502319 og kunden.

 • Sung Drews og kunden i sammenhæng, kaldes efterfølgende parterne.
 • Lejeperiode aftales mellem parterne.
 • Arrangementets omfang aftales mellem parterne. Der kan komme efterbetaling, hvis der aftales ekstra efter aftalt kuvert pris. Eller hvis service eller andet ødelægges af festens gæster.
 • Endelig bekræftelse af fastsat dato for brug af lokalet mellem parterne, sker når Møbelfabrikken har bekræftet at lokalet er ledigt.
 • Efteropgørelse kan forekomme: F.eks.: Ødelagt service, materiel, samt ekstra brug af MF eller kokkens medarbejdere.
 • Overnatning kan bookes på Nexø Hostel: https://www.nexohostel.dk/. Ved henvendelse til Møbelfabrikken, udstedes en rabatkode på 20% rabat som kun er gældende ved online booking. I forbindelse med bookingen, kan der blandt andet bestilles morgenmad.


Følgende står kunden for.

 • Koordinerer arrangementet med kokken.  
 • Selskabets lyd anlæg er kun tilgængelig til konferencer. Derfor skal kunden selv medbringe musik/ lydanlæg. Kan fx lejes hos Expert for ca. 600,- kroner.
 • Under festen, deltagelse i løbende oprydning, servering, medhjælpere mv, aftales med kokken.
 • Efter festen, såfremt andet er aftalt med kokken: Rydder alt op, stille borde og stole på plads, tømme skraldespande, feje gulve, anretter område rengøres, og alt benyttet udstyr og inventar i rengøres.


Følgende står Møbelfabrikken for.

 • Stiller stole, borde, service samt hvide duge, og servietter frem. Max kuverter 100 personer.
 • Kunden skal acceptere at stolene er både med og uden polster, samt forskellige i design. Kunden er velkommen til at leje stole udefra.
 • Stiller bar, køleskab, samt scene til rådighed.
 • Står for slutrengøring.


Generel information.

 • Lokalets kapacitet er på max 149 personer, max 100 personer siddende.
 • Projektor og lydanlæg må bruges, til taler først på festen, efter grundig gennemgang fra Møbelfabrikkens medarbejder, eller kokken.
 • Fodtøj der kan lave mærker i trægulvet STRENGT forbudt. F.eks. stilethæle, pigsko og lignede. Alle udgifter til reparation af et ødelagt gulv tilfalder kunden.
 • Der må ikke bankes eller skrues søm og skruer i lokalet. Der er monteret kroge til ophængning af dekoration.
 • Kunden og dennes gæster skal tage hensyn til naboerne der bor omkring Møbelfabrikken, og andre gæster der opholder sig på Nexø Hostel.
 • Musik efter kl. 23.00 skal foregå indendørs og for lukkede vinduer.
 • Betingelse ved eventuel afbestilling aftales med kokken. Udgangspunktet er at 50% tilfalder kokken.
 • Der udlejes IKKE til RUS-ture, ungdomsfester eller lignende.
 • Kunden er ansvarlig for inventar, materiel, teknik og bygninger. Kunden er erstatnings-pligtig ved opstået skader. skader kan eventuelt dækkes af skadevolderens forsikring. Mindre skader, ødelagt service m.m. afregnes i eventuel aftale med kokken om depositum.
 • Møbelfabrikken kan ikke drages til ansvar for aftaler lavet mellem parterne. Såfremt der opstår en form for nedbrud, der påvirker festen, det kan være tale om udefra kommende nedbrud, eller husets materiel, henviser vi til force majeure. I det omfang det er muligt vil vi forsøge at løse problemet hurtigst muligt.


Vil du vide mere om Iværksætterhuset Bornholm, Møbelfabrikken.

Hos Iværksætterhuset Bornholm, Møbelfabrikken, finder du en inspirerende arbejdsplads med en positiv atmosfære og førsteklasses service. Vi er det ideelle sted for små og mellemstore virksomheder, hvor du kan arbejde i et miljø med højt til loftet. Læs om lokaler og værksteds muligheder HER.

På Møbelfabrikken har du adgang til professionelle møde- og konferencelokaler, en café med kaffe og morgenmadsordning, receptions- og postservice, samt håndtering af vareleverancer, selv når du ikke er til stede. Om sommeren kan du endda arbejde udendørs i vores hyggelige gårdhave, og der er lynhurtig WiFi overalt. Vores faciliteter er alsidige og giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af opgaver, herunder at invitere gæster, afholde møder, workshops og udstillinger. På Møbelfabrikken er det kun din fantasi, der sætter grænser. Læs mere om konference og mødelokaler HER

Værd at bemærke er, at alt overskud fra vores aktiviteter går til at forbedre vores faciliteter og støtte op om startups og små virksomheder. Vi bidrager også til Bornholms udvikling som et attraktivt sted at leve året rundt. Det er vigtigt at bemærke, at Møbelfabrikken, Bornholms Iværksætterhus, ikke modtager offentlige tilskud, men i stedet finansierer sig selv for at opfylde vores mål og formål. Møbelfabrikken er dedikeret til at fremme erhvervslivet både lokalt og regionalt ved at etablere netværk og deltage i erhvervsudviklingsprojekter, alt sammen med Møbelfabrikken som et centralt udgangspunkt. 

Bestil din næste begivenhed her:

Tlf. 7022 0898  / info@moebelfabrikk01.dk

Eller ring direkte til vores kok på tlf: 2644 1077 

Du finder os på:
Adresse: Gl. rønnevej 17A, Nexø.

Kontorets åbningstider:
Alle hverdage fra 09:00 til 14:00.

Selskabslokale med plads til 100 siddende og 149 stående.