Med et kontor på Iværksætterhuset Bornholm har du adgang til vores mange faciliteter. Møde og konference lokaler, overnatning, gårdhave, spørg … mulighederne er mange.

FRA 89,-

Kontor / klinik / produktion

Størrelser, fra 26 til 200 m2. Vi har lokaler der spænder fra små lyse lokaler, til store luftige multi-lokaler med te-køkken, derudover har vi et hyggeligt lokale med frie bjælker og varme farver, vi kalder hemsen.

Fælles for alle lokaler er hurtig internet og WiFi samt receptionsservice der håndterer din post og vareleverancer og hjælper dine gæster på rette vej. Får du brug for møde og konference lokaler, med eller uden forplejning, kan vi også hjælpe med det.

Multi-lokale

Studie, køkken, butik, kontor, eller et mix, her er mulighederne mange. Lejemålet er på samlet 154 m2, og består af et lille lokale, der kan lukkes af, og et stort lokale. Du finder 400 / 230 volt, 2 vaske, afløb i gulvet, anlæg der kan forberedes til udsugning. Højt til loftet, med ovenlys vinduer, store vinduespartier vendt mod gårdhaven, WiFi / mulighed for fast fibernet.

Kontorfællesskab

Hyggelig kontorfællesskab med unik placering under hanebjælkerne. Egen arbejdssituation og lynhurtig WiFi. Receptionsservice, og tilgang til postkasse.

Samtale- og behandlerrum

Samtale og alternativ behandler rum, for uforstyrrede og fortrolige samtaler eller en-til-en behandlings rum. Lokalet kan lejes på time eller dag lejemål.