Møbelfabrikkens møde faciliteter, med mulighed for overnatning. Mødelokaler i flere størrelser fra 25 til 149 deltagere.

Mødelokale: Loftet. 25 siddende personer

Loftet: Et veludstyret mødelokale med whiteboard og projektor til dine præsentationer. Dette effektive mødelokale er beliggende under de hyggelige hanebjælker på loftet. Vores hurtige Wifi gør det enkelt at afholde møder via Teams og Zoom. Vi tilbyder også forplejning, herunder morgenmad, sandwich og eftermiddagskaffe. Iværksætterhuset Møbelfabrikken har desuden et udvalg af konference-, event- og messelokaler samt faciliteter til overnatning og selskabsarrangementer.

Mødelokale: Kantinen. 30 siddende personer.

Kantinen: Veludstyret mødelokale med whiteboard og stor faldskærm til dine præsentationer. Mødelokalet er indrettet i varme farver med udsigt til vores hyggelige gårdhave. Vores lynhurtige WiFi gør det nemt at afholde møder via Teams og Zoom. Vi tilbyder også forplejning, herunder morgenmad, sandwich og eftermiddagskaffe. Iværksætterhuset har desuden konference-, event- og messelokaler samt mulighed for overnatning og selskabsarrangementer

Mødelokalet “Maskinrummet” (70 siddende og 60 siddende gæster ved bord)

Den ene halvdel af Hal 2, Maskinrummet, 140 m2 lyst og luftigt lokale med klimaanlæg, med adgang til garderobe, toiletter og udgang til hyggelig gårdhave. Indgang via stor vognport, såvel som døre direkte fra P pladsen med handicapvenlige slisker. Er ideel til brug for arrangementer/events, udstillinger, indendørs markeder m.m. Er udstyret med Whiteboard og flipover.

Mødelokale Generatoren (60 siddende og 55 siddende gæster ved bord)

Den ene halvdel af Hal 2, Generatoren, lyst og luftigt lokale med klimaanlæg. Adgang til Kantinen, foyer og toiletter samt udgang til hyggelig gårdhave. Indgang via Kantinen eller direkte fra P pladsen med handicapvenlig sliske. Er ideel for Arrangementer, konferencer, udstillinger, indendørs markeder m.m. Er udstyret med fremviser, stort lærred, højtaleranlæg, mikrofoner. headsets, whiteboard og flipover.

Konference og Mødelokale, Hal 2 – 149 personer

Messecenter

Hal 2, der er renoveret af blandt andet genbrugsbyggematerialer, kan med sin helt unikke atmosfære danne kulissen til de uforglemmelige messer, workshops og udstillinger m.m. Lokalet er 260 m2, med 5 meter til loftet, dertil er der 140 m2 tilstødende lyst og luftigt lokale, der let kan indgå i eventet. Hallerne er handicap venlige, med indgang flere steder direkte fra gade niveau. På stedet finder du også handicap toiletter. I Hal 2, Maskinrummet, er der en stor port, så der nemt kan køres store udstillings objekter ind. Beliggende omkring Hal 2, er der Café og andre mødelokaler samt overnatningsmulighed. Vi har alt under ét tag.

(Masser af møde mødeudstyr) + Klima anlæg.

Møder og konferencer, på skønne Østbornholm.

Væk fra det traditionelle, og kedelige forudsigelige. Kun 30 km fra Rønne, finder du muligheden.     

Konference på Møbelfabrikken. En unik oplevelse.  

Hold konference i Møbelfabrikkens gamle produktionshal. Ny renoveret af genbrugsmaterialer, blandet med mange gode materialer og historier fra Bornholm. I lokalet finder du store lysekroner i genbrugsglas, fra Pernille Bülow, historisk tilbageblik på Møbelfabrikken, og kunstværket, doneret af Anne Marie Helger, med navnet Genbrugsgimpen.

Vilde med.

Vores gæster, er vilde med atmosfæren, indeklimaet, den gode lyd, det store projektor lærred og lynhurtige wifi. Vi er fleksible, og så er vi synlige for vores gæster – klar til at hjælpe til under konferencen. Vi har plads til 149 stående eller 120 siddende gæster. I lokalet kan der gennemføres utraditionelle og anderledes konferencer, der kan kombineres med de øvrige mødelokaler. Der er også adgang til vores hyggelige gårdhave.

Overnatning. Bed’n Meet. Læs mere her!

I samme bygning finder du Nexø Hostel, med 23 gode enkelt, dobbelt og familie værelser. Vi sørger for en komplet konference pakke, der passer til dit budget.

Forplejning.

Vi kan stå for hele eller en del af forplejningen. Vi samarbejder med lokale leverandører og er ikke bundet fast af snævre køkken rammer. Kom med dine ønsker, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dem.

Konference lokalet kan også bruges som selskabslokale LÆS MERE HER.