Lagerhotel og depotrum på Møbelfabrikken

Tørt og lugtfrit lagerhotel og depotrum til forsvarlig opbevaring. Gode tilkørselsforhold.

Bestil opbevaring / depotrum / lagerplads her:

tlf. 70220898 / info@moebelfabrikk01.dk
Adresse: Gl. rønnevej 17A, Nexø.

Kontorets åbningstider:
Alle hverdage fra 09:00 til 14:00.

Priser inkl. moms.
Gældende pr. 1 november 2023.

50% rabat de første 2 måneder, ved leje i minimum 6 måneder.

Lagerhotel
Fra 2 m2 til 3 m2. Mdr. kr. 119,- pr. m2.
Fra 4 m2 til 9 m2. Mdr. kr. 89,- pr. m2.
Fra 10 m2 Mdr. kr. 79,- pr. m2. 

Depotrum.
33 m2. kr. 1995,- pr. måned.

Gårdsplads.
Opbevaring af campingvogne, trailere, køretøj, mv.
Hvis ikke andet er aftalt.
Fra: 125,- pr. måned.

Mange m2.

Over 700 ventilerede og fleksible indendørs m2. med over 5 meter i højden, til opbevaring af næsten alt fra flyttekasser, til møbler, indbo, både, motorcykler. Vi stiller palleløfter, sækkevogn samt afdæknings presninger til rådighed.

Lagerhotel

Nøgle afhentes på kontoret.
Lagerhotel løsninger. Opbevaringsmuligheder på paller, placering på reoler eller indhegnet områder til indbo, møbler, erhvervsopbevaring. Nem af og pålæsning direkte på gulvniveau, lige ved siden af det område du har fået tildelt. Mulighed for opbevaring i højden på vores palle reoler. Vi kan i samarbejde tilpasse et lille eller større areal dedikeret til dine behov for opbevaring. Mange meter til loftet, giver særlige muligheder for lagring af de ting der normalt er vanskelige at finder lagerplads til.

Store depotrum.

Adgang døgnet rundt.
Særlige private depotrum på 33 m2, der kan tilgås 24/7. Ideelle til erhvervslejemål. Har kan håndværkeren have lager af materialer, event bureauet sine messe displays og udstillings matereal, eller virksomheden sine kontormøbler, webshop sit pluklager. Her er mange depotrums løsninger. Så står du og mangler noget uanset tidspunktet på døgn og ugen kan du komme til dit private depotrum.

Sikkerhed og service.

Kontinuerlig overvågning hele døgnet sikrer en høj grad af sikkerhed. Alle, der færdes på Møbelfabrikkens lagerhotels, og depotområde område, bliver nøje overvåget via kameraer. Det betyder, at du kan trygt opbevare dine møbler, flyttekasser, værktøj, båd eller andre ejendele hos Lagerhotel & Depotrum Bornholm. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores service ikke omfatter forsikring af dine ejendele. Hvis du ønsker at forsikre dine ejendele, bør du kontakter et forsikringsselskab, fx Bornholms Brand for information om forsikringsmuligheder.

Gode tilkørselsforhold. Nemt at finde os.

Vi befinder os i udkanten af Nexø og har fremragende adgangsveje fra resten af Bornholm. Lagerhotel & Depotrum Bornholm er beliggende på Iværksætterhuset Bornholm, Møbelfabrikken. Så uanset om du bor i Nexø, Pedersker, Svaneke, Gudhjem, Aakirkeby, Nexø, Årsdale, Snogebæk eller et andet sted på Bornholm, så er Lagerhotel & Depotrum Bornholm altid inden for rækkevidde. Uanset om du har brug for opbevaring af møbler, indbo eller andre ejendele, har vi altid en løsning til dig.

Handelsbetingelser Lagerhotel & Depotrum Bornholm

Ved indgåelse af aftalen gives kunden ret til at benytte depotrum eller anden opbevaringsområde aftalt med udlejer i lejeperiode. Udlejer er. Møbelfabrikken, Gl. rønnevej 17A, Nexø. CVR. NR. 27071406.

Kun tørgods kan opbevares. Opbevaring af madvarer er under ingen omstændigheder tilladt. Kunden har ingen brugsret til andre dele af ejendommen udover det aftale område. Opbevaring af eksplosive, brandfarlige, miljøfarlige eller på anden måde skadelige materialer er ikke tilladt.
Hvis Lagerhotel & Depotrum Bornholm mener, at opbevaret gods udgør en fare for personer eller ejendom, skal kunden straks fjerne det. Kunden må heller ikke opbevare værdigenstande, der afviger markant i værdi og skrøbelighed fra det, der anses som normalt gods, såsom pelsværk, smykker og kontanter. Lagerhotel & Depotrum Bornholm påtager sig intet ansvar for opbevaret gods, herunder tilsyn og overvågning. Intet ansvar for skader på eller tab af opbevaret gods kan pålægges Lagerhotel & Depotrum Bornholm / Møbelfabrikken.

Kunden må kun bruge den lejede areal til opbevaring af gods. Kunden skal opretholde orden og vedligeholdelse i lejemålet. Kunden kan ikke ændre eller installere noget i depotrummet uden forudgående aftale med Lagerhotel & Depotrum Bornholm. Det lejede område må ikke benyttes til beboelse.
Kundens anvendelse af lejemålet må ikke medføre gener overfor ejendommens øvrige brugere og besøgende samt naboer. Lejer har herunder det fulde ansvar for egne tilknyttede personale, leverandører og besøgende, der færdes i lejemålet og på ejendommen, og er erstatningsansvarlig for enhver skade på ejendommen eller lejemålet forårsaget af netop personale, leverandører og besøgende – hændelig som ikke-hændelig skade. Lejer har derudover ansvaret og risikoen for, at der ikke sker skade på lejerens eget inventar og effekter mv., herunder i tilfælde af brand, vandskader, tyveri, hærværk e. lign.

Ved aftalens ophør skal kunden rydde og rengøre det lejede areal. Hvis kunden ikke har opfyldt denne forpligtelse senest kl. 12.00 på fraflytningsdagen, har Lagerhotel & Depotrum Bornholm / Møbelfabrikken ret til at tømme og rengøre depotrummet for kundens regning. Kunden skal derefter betale de faktiske omkostninger, dog mindst kr. 500,00.

Rygning er strengt forbudt på hele området tilknyttet Møbelfabrikken.

Kunden har adgang til depotrummet i overensstemmelse med gældende åbningstider eller efter særskilt aftale med Lagerhotel & Depotrum Bornholm. Lagerhotel & Depotrum Bornholm har ret til at få adgang til depotrummet ved reparation eller inspektion af ejendommen eller ved mistanke om skade eller ødelæggelse. Lagerhotel & Depotrum Bornholm har også ret til at få adgang til depotrummet ved ophør af denne aftale med det formål at tømme depotrummet.

Mindre lejemål, under 1000,- pr. måned, betales der for 3 måneds leje ad gangen. Over 1000,- betales månedsleje.

Alle priser er inkl. moms.

Fra 2 m2 til 3 m2. Mdr. kr. 119,- pr. m2.
Fra 4 m2 til 9 m2. Mdr. kr. 89,- pr. m2.
Fra 10 m2 Mdr. kr. 79,- pr. m2.

Depotrum. 33 m2. kr. 1995,- pr. måned.

Vil du vide mere om Iværksætterhuset Bornholm, Møbelfabrikken.

Hos Iværksætterhuset Bornholm, Møbelfabrikken, finder du en inspirerende arbejdsplads med en positiv atmosfære og førsteklasses service. Vi er det ideelle sted for enkelt persons foretagender og små virksomheder, hvor du kan arbejde i et miljø med højt til loftet. Læs om lokale og værksteds muligheder HER.

På Møbelfabrikken har du adgang til professionelle møde- og konferencelokaler, en café med kaffe og morgenmads ordning, receptions- og postservice, samt håndtering af vareleverancer, selv når du ikke er til stede. Om sommeren kan du endda arbejde udendørs i vores hyggelige gårdhave, og der er hurtig WiFi overalt.

Vores faciliteter er alsidige og giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af opgaver, herunder at invitere gæster, afholde møder, workshops og udstillinger. På Møbelfabrikken er det kun din fantasi, der sætter grænser. Læs mere om konference og mødelokaler HER.

Værd at bemærke er, at alt overskud fra vores aktiviteter går til at forbedre vores faciliteter og støtte op om startups og små virksomheder. Vi bidrager også til Bornholms udvikling som et attraktivt sted at leve året rundt. Det er vigtigt at bemærke, at Møbelfabrikken, Bornholms Iværksætterhus, ikke modtager offentlige tilskud, men i stedet finansierer sig selv for at opfylde vores mål og formål. Møbelfabrikken er dedikeret til at fremme erhvervslivet både lokalt og regionalt, ved at etablere netværk og deltage i erhvervsudviklingsprojekter, alt sammen med Møbelfabrikken som et centralt udgangspunkt.

Har du behov for overnatning finder du Nexø Hostel på Møbelfabrikken, eller vores sommer hostel Harbour Sleep, som ligger i første række til Nexø marina og havn. 

Vælg os fordi.

Al overskud går til at støtte opstartsvirksomheder, der har base på Iværksætterhuset Møbelfabrikken, med deres opstartsproces. Vi tilbyder en bred vifte af fleksible kvadratmeter, der er velegnede til opbevaring, og vores personale er tilgængeligt i hverdagene. For øget sikkerhed er området under konstant videoovervågning.

Lagerhotel og Opbevaring depotrum, Møbelfabrikken Nexø
Lagerhotel og Opbevaring depotrum, Møbelfabrikken Nexø