Sy- og kreative værksteder

Sy- og kreativ værksted

24/7 adgang til arbejdsborde, maskiner og forbrug (el/vand/varme), bortset fra tidspunkter der afholdes kursus.

Stor veludstyret systue, der kan håndterer alt fra læder til det fineste stof, kan lejes til dine projekter. Udover industrisymaskiner, overlocker, mindre symaskiner, finder du også klippe borde, damp og masser af plads.

Står du og vil starte op som Øens fremmeste skrædder, eller som masse producent af bæredygtige stofposer, skjorter med bornholmske udtryk eller attraktioner, ja så har du din nye base til opstart af egen virksomhed her.

Keramiskværksted

Vores keramikværksted er placeret midt på Møbelfabrikken, i skønne lyse lokaler og med gode parkerings- og pålæsnings muligheder.

Med en fast plads i keramikværkstedet, får du adgang til et areal med god opbevaringsplads, adgang til fælles arbejdsborde, brænding, modelstøberi, udstyr m.m.

Står du og mangler et sted at lave din keramik eller vil du gerne i gang med egenproduktion til din egen virksomhed, så er keramikværkstedet en ideelle mulighed.

Keramikværkstedet kan anvendes af lokale såvel som folk udenfor Bornholm. På Møbelfabrikken tilbyder vi overnatningsmuligheder. Et tilbud til dig som gerne vil være tæt på værkstedet i en kortere eller længere periode.

Fast plads: 1.030,- DKK pr. md., dertil kommer forbrug af el, vand/varme, á conto  700,- DKK pr. md.

Separat afregning af el til brænding.

Du binder dig for minimum 3 måneder.

Alle priser er ekskl. moms

Produktionskøkken

Produktionskøkken 1.

Størrelse: 144 m2. med 4 til 5 meter til loftet. Køkkenet er godkendt til produktion af fødevarer. Produktionsområdet er delt i et produktionsområde, et lager, et kontor samt event område.

Lokalet er med stor vareport og holder temperatur via 2 luft til luft pumper.

Produktionskøkken 2.

Størrelse: 30 m2 med depotrum. Effektiv indrettet til produktion af måltider. Køkkenet indeholder alle grundfaciliteter og er godkendt til produktion af fødevarer. Køkkenet kan tænkes ind i et samarbejde med Møbelfabrikken, med levering af forplejning til vores mange arrangementer.