Møde og konferencer,
på skønne Østbornholm

Væk fra det traditionelle, og kedelige forudsigelige. Kun 35 km fra Rønne, finder du muligheden.

Konference på Møbelfabrikken. En unik oplevelse  

Hold konference i Møbelfabrikkens gamle produktionshal. Ny renoveret af genbrugsmaterialer, blandet med mange gode materialer og historier fra Bornholm. I lokalet finder du store lysekroner i genbrugsglas, fra Pernille Bülow, historisk tilbagesyn på Møbelfabrikken, og kunstværket, doneret af Anne Marie Helger, med navnet Genbrugsgimpen.  

Vilde med

Vore gæster, er vilde med atmosfæren, indeklimaet, den gode lyd, det store projektor lærred og lynhurtige wifi. Vi er fleksible og synlige for vore gæster. Vi har plads til 149 gæster, 120 siddende. Lokalet kan gennemføre utraditionelle og anderledes konferencer, der kan kombineres med de øvrige mødelokaler, samt vores hyggelige gårdhave.  

Overnatning, Bed’n Meet

I samme bygning finder du Nexø Hostel, med 23 gode enkelt, dobbelt og familier værelser. Vi sørger for en komplet konferencepakker, der passer til dit budget.  

Forplejning

Vi kan stå for hele, eller en del af forplejningen. Vi samarbejder med lokale køkkener, og er ikke bundet fast af snævre køkken rammer. Kom med dine ønsker, og vi vil gøre vores bedste for at indfri dem.  


Åben arrangementer: Musik, dans, gak og løjer.

  • Udlejes fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 16.00. Med og uden forplejning.
  • Kapacitet op til 149 personer.

For mere information kontakt os:

Tlf. +45 7022 0898
info@moebelfabrikk01.dk

Åbningtider:
Møbelfabrikkens administration
Mandag – fredag: kl. 9 -14
Lørdag – søndag – helligdage: lukket